Aktuelt

VI LANSERER NY STEINTYPE I VÅRT UTVALG

Mørke steintyper er i skuddet og også steiner med struktur, derfor Virginia Black.

Gjenbruk av gravstein

De fleste gravstein kan bli som ny med den rette behandlingen.

Vi produserer det gravminne du vil ha

Ønsker du deg et helt unikt gravminne for den du er glad i? Nergård Sten utarbeider også helt unike gravminner i samarbeid med kunder. Vi skal her forklare hvordan vi gjør dette, og hvordan du kan gå fram om du har noe helt spesielt i tankene.

Begravelse

Når noen av dine nærmeste dør, så er du kanskje forventet å ta deg av det praktiske rundt begravelsen. Vi opplever at mange lurer på hva man bør gjøre i denne situasjonen, og hvordan gangen i det er. I denne artikkelen så vil vi forklare deg, steg for steg, hvordan en typisk begravelse arrangeres.

Gravminne design

Med Nergård sitt program, Steinbyggeren, kan du sette sammen et unikt gravminne fra et stort utvalg av modeller, steinsorter, bedplater og tilbehør. Ved å klikke og dra kan du selv designe et gravminne å få et realistisk bilde på hvordan gravminnet vil se ut. Vi vil nå vise deg, steg for steg, hvordan du kan designe et unikt gravminne. Det er så enkelt at hvem som helst kan få det til.

Se nyhetsarkiv

Mer effektiv og driftssikker produksjon av gravstein

Hos Nergård Sten jobber vi hele tiden med å forbedre oss. Vi er en av de største produsentene av gravstein i landet med over 1500 solgte gravstein per år, og hver eneste sten er unik og viktig for oss. Noe av det vi jobber kontinuerlig med er effektivisering av produksjonen, slik at gravsteinene når raskere ut til våre kunder. I denne artikkelen skal vi fortelle litt om noen grep vi har gjort for å effektivisere produksjonen av gravstein.

Montering av ekstra Hensel Konturwire-sag for gravstein av høy kvalitet

I løpet av 2020 har vi fått i drift en ekstra Hensel Konturwire-sag som gjør at vi dobler vår kapasitet på saging av modeller. Dette gjør også at vi sikrer drift i produksjonen om en av de to maskinene skulle være ute av drift. Vi mener at Hensel alltid har hatt de beste konturwire-sagene, og vi bruker kun det beste utstyret hos oss. Dette sikrer den ypperste kvalitet på gravsteinene våre. Det er her grunnlaget for godt norsk håndverk legges. Et bilde av den ny-monterte sagen er vist over.

Nytt produksjon og ordresystem er i ferd med å digitalisere produksjonen av gravstein

Nergård Sten har nesten 60 års drift, og vi har et par medarbeidere med mer enn 40 års erfaring. Likevel må vi følge med i tiden, og vi har i 2020 tatt nye grep for å modernisere og digitalisere vår produksjon for å sikre at vi leverer gravstein så raskt og effektivt som mulig. Dette sikrer at:

  •  Våre produksjons-skisser med riktig navn, dato, inngraveringer etc. kommer trygt og effektivt fram til både kunde og forhandler.
  •  Søknadsskjema for montering på kirkegård går automatisk fra dette systemet, som sørger for at det ikke forekommer unødvendige forsinkelser.
  • Vi får flyt gjennom hele produksjonsprosessen, fra ordre til ferdig montert gravstein. Under vises et bilde av vår medarbeider, Harald Dyrhaug, som får full informasjon om kundens ønskede form på gravsteinen på en lokalt utplassert iPad.

 Harald_skrift