Aktuelt

VI LANSERER NY STEINTYPE I VÅRT UTVALG

Mørke steintyper er i skuddet og også steiner med struktur, derfor Virginia Black.

Gjenbruk av gravstein

De fleste gravstein kan bli som ny med den rette behandlingen.

Vi produserer det gravminne du vil ha

Ønsker du deg et helt unikt gravminne for den du er glad i? Nergård Sten utarbeider også helt unike gravminner i samarbeid med kunder. Vi skal her forklare hvordan vi gjør dette, og hvordan du kan gå fram om du har noe helt spesielt i tankene.

Begravelse

Når noen av dine nærmeste dør, så er du kanskje forventet å ta deg av det praktiske rundt begravelsen. Vi opplever at mange lurer på hva man bør gjøre i denne situasjonen, og hvordan gangen i det er. I denne artikkelen så vil vi forklare deg, steg for steg, hvordan en typisk begravelse arrangeres.

Gravminne design

Med Nergård sitt program, Steinbyggeren, kan du sette sammen et unikt gravminne fra et stort utvalg av modeller, steinsorter, bedplater og tilbehør. Ved å klikke og dra kan du selv designe et gravminne å få et realistisk bilde på hvordan gravminnet vil se ut. Vi vil nå vise deg, steg for steg, hvordan du kan designe et unikt gravminne. Det er så enkelt at hvem som helst kan få det til.

Se nyhetsarkiv

Vi produserer det gravminne du vil ha

Ønsker du deg et helt unikt gravminne for den du er glad i? Nergård Sten utarbeider også helt unike gravminner i samarbeid med kunder. Vi skal her forklare hvordan vi gjør dette, og hvordan du kan gå fram om du har noe helt spesielt i tankene.

Utarbeiding av skisse for gravminne

Om du har et spesielt gravminne i tankene, så er første steg å ta kontakt med oss, på telefon, mail eller via kontaktskjemaet under. Sammen utarbeider vi da en "skisse" for ditt gravminne. Denne skissen utarbeides av vår ekspert på design av gravsteiner ved bruk av et spesielt program, i samarbeid med kunden. Slike skisser ligger til grunn for alle våre modeller, hvor flere av disse modellene er patentbeskyttet. Skissen inneholder alle mål og geometriske detaljer for gravminne.

Et eksempel på et helt særegent gravminne som er produsert ved Nergård Sten er avbildet under. Dette gravminnet er over 2 meter høyt, helt unikt, og står ved Harøy kirke i Sandøy kommune i Romsdal. Det er laget i steinsorten "Grå granitt" og er laget for å hedre Englandsfarerne som kjempet for Norges frihet under andre verdenskrig. 

spes_gravstein

 

Produksjon av særegent gravminne

Siden alle våre gravsteiner produseres ved Nergård Sten, så har vi full frihet rundt størrelsen på gravminne, valg av steinsort og andre detaljer slik som integrering av bronseornament. Men, det som virkelig gjør oss i stand til å produsere helt unike gravminner av den høyeste kvalitet er kombinasjonen av lang erfaring innen norsk håndverkdesign og topp moderne, høyteknologisk utstyr.

Bildet under viser vår medarbeider, Harald, som har over 20 års erfaring med produksjon av gravstein. Han sitter foran en Ipad som inneholder et spesialbestilt program som styrer produksjonen av gravsten. Vi har også det beste utstyret, slik at vi kan utarbeide gravminne med millimeter presisjon. Ikke nøl med å ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!

Harald