Kontakt

E-POST: post@nergaard.no
TELEFON: 71 29 98 88

KONTORETS ÅPNINGSTIDER:
Hverdager kl 08.00 - 16.00

ADRESSE: Nergård Stenindustri, Steinhuggervegen 26, 6490 Eide.

willynergard

Willy Johannes Nergård

ansatte

Våre ansatte

50tallet

50-tallet

Om Nergård Stenindustri

Tidlig på 50-tallet startet min far opp egen steinindustribedrift i Eide kommune. Bedriften satset tidlig på å spesialisere seg på gravstein. Nergård Stenindustri AS er idag en av landets ledende leverandører innen gravstein.

Vår filosofi har hele tiden vært å bygge opp et godt tillitsforhold til våre kunder og forbindelser. Dette søkes oppnådd gjennom gode produkter, god service og personlig oppfølging.

Gjennom mer enn 50 års produksjon av gravstein med trofaste medarbeidere har vi bygget opp vår fagkompetanse. Vi tror vi trygt kan si at våre fagfolk er blant de mest erfarne i bransjen.

Design og produktutvikling er et av våre fremste satsningsområder, og vi er en av de ledende på dette området. Nergård Stenindustri AS har satset på en moderne utstyrspark, og kombinasjonen av ny teknologi og «tradisjonelt» håndverksarbeide gir oss en fleksibel og leveringsdyktig produksjon.

Nergård Stenindustri AS bruker bare de beste råmaterialer i sin produksjon.

Bedriften er tilsluttet en innkjøpsorganisasjon bestående av 14 bedrifter, som handler inn de beste steinkvaliteter fra mange land. De fleste kommersielle steintyper kan leveres, og Nergård lagerfører et bredt utvalg i farger og strukturer.

Vår kvalitetskontroll gjennomføres i hele bearbeidingsprosessen og alle produkter sluttkontrolleres før forsendelse. Men kvalitet er mer enn bare produktkvalitet hos Nergård, vi søker hele tiden å forbedre vår totalkvalitet i alle ledd.

Hos Nergård har du lov å forvente litt ekstra.

Prøv oss! 

 

Willy Johannes Nergård

HAR DU SPØRSMÅL TIL OSS?

Takk for din melding

Din melding er sendt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.